„Златевата къща“

Телефон:
0885248402, 0888518994
Адрес:
Мирославци

GPS координати:
42°55’04.2″N; 25°51’28.4″E

*Цена от 230лв.

На 2 километра югозападно от центъра на град Елена се намира махала Мирославци. Тук можете да откриете една различна къща за гости. Тя е пасторална, с архитектурата на старите възрожденски къщи – с чардак, дървени стълбища и парапети. „Златевата къща“ е сътворена изцяло от естествени материали – камък и дърво, обзаведена практично и удобно със запазен автентичен български дух.
„Златевата къща“ за гости обещава на почиващите отмора и възстановяване като предлага уют и спокойствие далеч от градския шум и напрежение. Това е идеалната възможност да отседнете заедно с приятелите си в една различна обстановка, за да се насладите на спокойствие и домашен уют. Омагьосващата тишина на махала Мирославци ще ви предразположи да се отпуснете и наслаждавате на кристалния въздъх, чудната лятна зеленина и ослепителната белота през зимата.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.