Вили „Шилковци“

Телефон:
0886 220 338

И-мейл:
keramoti@mail.bg

Адрес:
с. Шилковци

GPS координати:
42.925116; 25.776295

Вили „Стойчевци“ и „Шилковци“ са изключително примамлива оферта за почивката ви в Еленския балкан поради това, че местата, където са разположени са прецизно проучени и подбрани. За да предложат избор на туристите, те са разположени в различни райони. Тук ще намерите тишина и спокойствие, домашен уют с всички удобства за приятна ваканция. Истински зелен оазис на тишина и спокойствие в пазвите на Еленския балкан. Две от вилите се намират в село Шилковци на 10 километра от град Елена, две – в село Стойчевци на 4 километра от Елена в района на язовир Йовковци.

Вилите в село Стойчевци са на място, което предлага уникални възможности за съчетаване на разходки сред природата, бране на гъби и билки, пикник и дори лов. За любителите на риболова язовир „Йовковци” предлага богат улов на шаран, толстолоб, каракуда.

Всяка вила разполага с две спални със санитарен възел, уютен хол, напълно оборудван кухненски бокс. В просторния двор е обособено място, където гостите могат да паркират колите си по време на престоя. Ако наемете някоя от вилите не може да не изпробвате барбекюто в двора. Приятна компания, хубаво питие и някой от прочутите еленски деликатеси и ето, че през следващата почивка отново ви тегли насам.

Само на 100 метра от брега на язовир Йовковци, на 380 метра надморска височина в село Шилковци са разположени другите две вили, които можете да наемете. И тук капацитетът е общо дванадесет легла. От панорамната тераса можете да се наслаждавате на красивата природа докато пиете сутрешното си кафе или се черпите с приятели. Собствениците предлагат на своите гости напълно оборудвана с всички необходими удобства, съвременно обзаведена кухня, където имате възможност да приготвите храната си самостоятелно.

Заповядайте!!!