„Къща Мимона“

Телефон:
0876100235

И-мейл:

Адрес:
гр. Елена, ул. „Килъжевци“ 1

GPS координати:

*Цена: от 160лв.

Къща „Мимона“ разполага с иделани условия за незабравима почивка. Разположена е в красивия град Елена в тих и спокоен квартал, където може да се насладите на приятната атмосфера. Наблизо има заведения, магазини, басейни и други, но местоположението и спокойствието създават усещане, сякаш сте далеч от цивилизацията. Тук ще изкарате една незабравима почивка на чист въздух и тишина.
Къщата е на два етажа и разполага с 11-13 места за настаняване.
Подходяща е за събиране с приятели, посрещане на лични празници с близки хора. На разположение на гостите има:
– Механа
– Кухня
– Барбекю
– Широк двор с навес, под който може да се съберете с компанията.
– Веранда, идеална за следобедното кафе
На разположение на гостите са 5 стаи. Освен това има дневна, механа, басейн през лятото, двор безопасен за вашите деца, както и място за игра, веранда, две кухни, навес под който да прекарате топлите вечери със семейство и приятели. Барбекюто на двора е на разположение на Майсторите на скарата, които могат да разкрият своите умения пред близки и приятели.
През зимните месеци за топлината Ви ще се грижи камината в механата, а в къщата отоплението е с климатици – удобно и безопасно. Къщата работи през цялата година. През летните месеци ще се наслаждавате на истинска прохлада.
В близост до къщата, за любителите на разходките има еко-маршрути, подходящи за релаксиращи походи сред природата, както и конна база.
Къща за гости „Мимона“ е едно чудесно място, подходящо за уикенда, празниците, лятна или зимна почивка, имен или рожден ден с Вашето семейство, с веселата Ви компания приятели, с колеги или няколко незабравими дни с любимия човек. Ако обичате да се забавлявате, да ловите риба или да се наслаждавате на природата и чистия въздух, обадете ни се!

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.