„Сирма“

Телефон:
0878965466

И-мейл:
vila.sirma@abv.bg 

Адрес:
гр. Елена, ул. „Пърчевци” №42

GPS координати:
42.900482; 25.877318 

*Цена:
от 15лв. до 180лв.

Къща „Сирма” се намира на четири километра от град Елена. Тя е старинна и в същото време със всички удобства. Предоставя се целия втори етаж, който е захранен с централно парно отопление. Той е с напълно оборудван кухненски бокс, голяма дневна с три места за сън, механа с битово огнище.

Къщата разполага с 12 места. Осигурени са три санитарни възела, които също се намират на етажа с подсигурена топла вода за целия престой. Всяка стая разполага със телевизор и цифрова телевизия. Дневната разполага с телевизор, стерео уредба и компютър. Гостите с удоволствие могат да се наслаждават на красивата гледка, а също така на чистия планински въздух и спокойната селска обстановка. Ще пият чиста изворна вода, с която е захранена цялата махаличка. В същото това време без проблем могат да посещават Елена по удобния асфалтов път. Любителите на риболова могат да посетят язовир Йовковци. Къщата разполага с голям двор с много зеленина, барбекю и открит басейн.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.