Ресторант „Раювски хан“

Телефон:
0887404047

И-мейл:
rayuvskihan@gmail.com

Адрес:
с. Раювци

GPS коoрдинати:

Ресторантът на Комплекс „Раювски хан“ е място, което не бива да пропускате. В стилна обстановка нашите майстори готвачи ще Ви изненадат с прекрасни ястия и десерти, а в богатото ни меню, освен традиционни за региона предложения, ще откриете също и специалитети от чуждестранната кухня. При нас всичко се приготвя на място – от салатите до десертите, а ако искате да хапнете нещо, което липсва в менюто – не се тревожете, просто кажете и ще го приготвим специално за Вас.
Смело можем да твърдим, че барът е един от най-добре заредените, който може да откриете. Тук ще се насладите на отбрани червени, бели и пенливи вина, както и на качествена селекция на силни и слабоалкохолни напитки.
Ресторантът разполага и с тераса – барбекю, от която се открива невероятна гледка към Стара планина, градината и басейна на комплекса. През зимният период терасата се отоплява. В ресторанта може да посрещнем до 60 гости, на терасата – барбекю може да настаним до 24 души, а под шатрите и лятната градина -77
Работно време на ресторанта в делнични дни от 09.00 до 24.00 часа. В събота, неделя и празнични дни от 08.00 до 24.00часа. Почивен ден – вторник.