„Любомировата къща“

Телефон:
0876332722
Адрес:
с. Средни колиби

GPS координати:
42.920508; 25.739892

Къща за гости „Любомировата къща“ – с. Средни колиби се намира в полите на Стара планина, в красивия Еленски балкан. Далеч от шума на града, тук можете да изкарате една незабравима почивка с любимите си хора, като се насладите на лукса, комфорта и удобствата, които предлага къщата за гости.

„Любомировата къща“ е обзаведена така, че да Ви създаде домашен уют и същевременно да се потопите в аристократичния полъх на съвременното общество. Къщата за гости разполага с 5 луксозни спални, кухненски помещения, трапезария и голям двор с басейн, където да се разхладите в горещите летни дни. За малките гости на „Любомировата къща“ има детски кът, където децата могат да се забавляват докато си почивате сред красотата на Еленския балкан.
Част от удобствата, с които разполага къща за гости „Любомировата къща“ са климатик, сателитна телевизия, безплатен паркинг, Wi-fi, барбекю и прекрасна градина за следобедна отмора.

В близост до с. Средни колиби има множество исторически и архитектурни забележителности, които можете да разгледате. Планината предлага прекрасни условия за пешеходен туризъм и пикник, далеч от забързаното градско ежедневие.