Конна база

Телефон:
0896682041
 
Адрес:
град Елена, ул.”Килъжевци”, Йовчевата къща

GPS координати:
42.922618,25.91893

Нашите коне са най-щастливите коне на света! – за някои, може да прозвучи доста нескромно, но… помислете сами: зелени дъхави ливади, сливащи се с хоризонта, горски дъбрави, прорязани от кристално чисти потоци, свеж планински полъх, примесен с билкови аромати, небе, натежало от звезди и навяващо мисли за безкрая, спокойствие, нарушавано само от гласовете на птиците – какво повече му трябва на един кон, за да бъде щастлив и свободен !?  Ако не ни вярвате, питайте Събка, Пепина, Европа, Георги, Перун, Фрийдъм, Чаровна, Марта, Перла, Мая и Кукла /най-младия член на конското ни семейство/.
Нашата философия е обичта, разбирането и уважението към конете!
Нека и вашето пътуване започне оттук – от нашия малък земен рай, дъхавите поляни с пасящи на воля коне, прохладните вековни гори, ромолящите реки и поточета, птичия хор сутрин и жабешкия – вечер. Оставете вашия ум, дух и тяло да се докоснат до тези на коня и изпитайте изпълващото и невероятно прераждане на едно незабравимо преживяване с Конен клуб “Елена”.
Ако никога не сте били на кон, ние ще ви помогнем да направите това своя сбъдната мечта и да изградите разбиране и уникална връзка с коня, а ако сте опитен ездач – ще се насладите на красотата на девствената природа на Еленския балкан. По пътя ще яздите през красиви, недокоснати от човешка ръка, местности – пасища, потоци, долини, скалисти проломи и гори, ще галопирате по безкрайни полета, изкачвате планински възвишения и пресичате буйни планински потоци.

Нашият екип от инструктори ще се погрижи да прекарате незабравима почивка с коне в Елена. Тук можете да практикувате конна езда за всички нива:
   • Езда за начинаещи / училище по езда /
   • Езда за напреднали – преходи с коне до природни забележителности и исторически места в региона
   • Практически семинари с гост-инструктори
   • Семейни конни ваканции
   • Лагери за деца с езиков модул и обучение по езда
   • Тиймбилдинг с коне и др.