Конна база

Телефон:
0896682041
 
Адрес:
град Елена, ул.”Килъжевци”, Йовчевата къща

GPS координати:
42.922618,25.91893

Нашите коне са най-щастливите коне на света! – за някои, може да прозвучи доста нескромно, но… помислете сами: зелени дъхави ливади, сливащи се с хоризонта, горски дъбрави, прорязани от кристално чисти потоци, свеж планински полъх, примесен с билкови аромати, небе, натежало от звезди и навяващо мисли за безкрая, спокойствие, нарушавано само от гласовете на птиците – какво повече му трябва на един кон, за да бъде щастлив и свободен !?  Ако не ни вярвате, питайте Събка, Пепина, Европа, Георги, Перун, Фрийдъм, Чаровна, Марта, Перла, Мая и Кукла /най-младия член на конското ни семейство/.
Нашата философия е обичта, разбирането и уважението към конете!
Нека и вашето пътуване започне оттук – от нашия малък земен рай, дъхавите поляни с пасящи на воля коне, прохладните вековни гори, ромолящите реки и поточета, птичия хор сутрин и жабешкия – вечер. Оставете вашия ум, дух и тяло да се докоснат до тези на коня и изпитайте изпълващото и невероятно прераждане на едно незабравимо преживяване с Конен клуб “Елена”.
Ако никога не сте били на кон, ние ще ви помогнем да направите това своя сбъдната мечта и да изградите разбиране и уникална връзка с коня, а ако сте опитен ездач – ще се насладите на красотата на девствената природа на Еленския балкан. По пътя ще яздите през красиви, недокоснати от човешка ръка, местности – пасища, потоци, долини, скалисти проломи и гори, ще галопирате по безкрайни полета, изкачвате планински възвишения и пресичате буйни планински потоци.

Нашият екип от инструктори ще се погрижи да прекарате незабравима почивка с коне в Елена. Тук можете да практикувате конна езда за всички нива:
   • Езда за начинаещи / училище по езда /
   • Езда за напреднали – преходи с коне до природни забележителности и исторически места в региона
   • Практически семинари с гост-инструктори
   • Семейни конни ваканции
   • Лагери за деца с езиков модул и обучение по езда
   • Тиймбилдинг с коне и др. 

Конна база в село Тодювци

Дами и господа ,заповядайте в китното селце Тодювци. Тук ще откриете любовта на нашите възпитаници , разнообразие и от други животни. Имате възможността да станете част от нашето семейство и отбор. Който се обучава в професионалните направления на конния спорт , кункурипиг(прескачане на препятствия ) и обездка . Както и прекрасната възможност за свободна езда в района на базата и извън нея със сертифициран инструктор. Провеждаме и открити уроци с професионалисти с голям опит в конния спорт и неговите подразделения. 
Вашите уроци ще бъдат водени от инструктор езда , получил образованието си в Национална Спортна Академия „Васил Левски“, София. При нас ще получите , време и разбиране да се адаптирате ,към мястото и самото животно. Добре дошли са от 0-100 години , малки и големи.
Ежегодно се прави Тодоров ден от две години насам за да покажат, нашите възпитаници умения.

Работно време от 9.00 до 15.00 часа.
Почивен ден – четвъртък

Такса езда:
30 минути езда на манеж -15 лв.  
45 минути езда на манеж – 20 лв.
60 минути езда на манеж -25 лв. 
Разходка или преход в гората с водачи  – 40 лв.  
Времетраене 30-70 минути.  

За контакти: 0876 930 219