Комплекс „Язовир Палици“

Телефон:
0897921757
Адрес:
с. Палици, язовир Палици

GPS координати:
42.922303,26.021927

Kомплекс „Язовир Палици“ се намира 14 км източно от град Елена, на брега на язовир “Палици”.

*Ценови диапазон: 20 – 30 лв./легло при наемане на цяло помещение.

Комплекс „Язовир Палици“ е отворен целогодишно и се състои от малък хотел, ресторант с лятна градина, външен басейн с джакузи, детски кът и язовир/практикува се спортен риболов/, в който е изградено садково рибно стопанство. Хотелската част разполага с три двойни стаи, три тройни стаи и два апартамента за до четирима. Ресторантът се намира на първия етаж от хотела и разполага със 100 места /50 на закрито и 50 на открито/.
Kомплексът има също и външен басейн с джакузи и може да организира фолклорна вечер по желание.

В язовира е изградено най-голямото садково стопанство в района – „Рибно стопанство – с.Палици“. Отглежда се есетра, европейски сом, шаран и лин. Това е ЕДИНСТВЕНОТО място в община Елена, откъдето може да се закупи ЖИВА риба през цялата година. Отделно от рибното стопанство, язовирът е зарибен с шаран, амур, бяла риба, есетра, сом и толстолоб. Има възможност за практикуване на СПОРТЕН РИБОЛОВ. Таксата е на въдица, а хванатата риба се пуска обратно или се заплаща допълнително, според ценовата листа. Гостите на хотела ползват отстъпка от таксата. 

Нека забравим за момент проблемите и се насладим на красотата на България!  

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.