Къща за гости „Бор и шишарка“

Телефон:
0895575400
Адрес:
село Вързилковци

GPS координати:
42.92657, 25.81077

Представете си топла вечер, хамак, тиха музика, безвремие… а Вие наблюдавате светулките с напитка в ръка. Ако търсите почивка сред природата, далеч от тълпите в хотелите и шумните курорти, заповядайте в „Бор и Шишарка”. Тук ще бъдете сами в тихото, ще посрещате изгрева и залеза всеки ден, ще се заредите с положителна енергия и ще се почувствате отново свободни и безгрижни.

БАЗАТА
„Бор и Шишарка“ се намира в с. Вързилковци, на 7 км. от гр. Елена, област Велико Търново. Къщата е построена в традиционния еленски стил преди повече от 30 години, а през 2019 г. тя е изцяло реновирана и обзаведена с модерно, качествено оборудване. Запазен е автентичният дух на еленската архитектура, оригиналните порти, каменен дувар и сайвант на над 100 години, като те са съчетани със съвременен комфорт, простор, светлина и уют.
„Бор и Шишарка“ е разположена на терен от 3.2 декара с включен голям двор и предлага възможност за настаняване на 12-16 души. Основната къща включва 4 спални, мансарда, 3 модерни бани с тоалетна, напълно обзаведена кухня, трапезария с камина и мека мебел, инфрачервена сауна.
Към нея има и допълнителна постройка с една спалня и баня с тоалетна. На разположение на гостите в къщата са и лятна кухня/механа, сайвант с място за хранене на открито, басейн, съоръжения за игри (баскетболен кош, волейбол, федербал, футбол на малки вратички и други), както и множество кътове за отдих.
Безплатен паркинг и WiFi.
Домашни любимци са добре дошли.
Освен за семейна почивка, събиране с роднини и приятели по повод или без повод, базата е подходяща и за фирмени събития, обучения, тиймбилдинг, йога практики и тренировъчни лагери.

НАОКОЛО
От „Бор и Шишарка“ се откриват прекрасни гледки към балкана, с преливащи се нюанси на зелено докъдето Ви стигнат очите. В непосредствена близост са язовир Йовковци, пешеходни и вело маршрути, занаятчийски работилници и други активности, които можете да добавите към почивката си. В района има и десетки заведения за хранене, които предлагат традиционни български и типични за района ястия.

ПОДРОБНОСТИ
Капацитет:12-16 души
*Наем за цялата база за един ден: 250-400 лв. според сезона и заетостта.
Попитайте ни за свободни дати!
Тел. 0895575400
Имейл: borishisharka@gmail.com

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.