„Пъргавеловите къщи“

Телефон:
061517642, 0886848210, 0887678935

И-мейл:
pargavelovi@abv.bg

Адрес:
с. Яковци

GPS координати:
42.931778; 25.815805

*Цена:
от 20лв. до 370лв.

„Пъргавеловите къщи“ се намират в село Яковци на 4 километра западно от град Елена и само на 500 метра от язовир „Йовковци”. Домакините могат да ви осигурят и транспорт до къщите. На ваше разположение са две спретнати двуетажни къщи, които ви предлагат всичко необходимо за пълноценен отдих.

Малката къща разполага с три двойни, две тройни стаи (общо 12 легла), два санитарни възела. Храната можете да си приготвите самостоятелно в напълно оборудваната кухня. Механата е с капацитет 16 места. В двора има обособен детски кът, тенис на маса, барбекю, паркинг, лятна градина с басейн, където можете да се отпуснете в горещите летни дни.

Голямата къща разполага с три тройни стаи, четири спални и един апартамент (общо 21 легла). Всяка стая е със собствен санитарен възел и цифрова телевизия. Храната можете да си приготвите в напълно оборудваната кухня или по заявка. Механата разполага с 30 места. На разположение на гостите е двор, барбекю, пещ, чеверме, маса за тенис, паркинг, а за най-малките гости има детска площадка, пухкави зайчета и една сърничка, която ще грабне вашето внимание.

Независимо през кой сезон сте решили да отседнете тук, местността ще ви заплени със своето очарование: лятото с тучните, зелени поляни, а зимата с красивите бели писти на Чумерна и Мийковци. Ако сте любители на риболова, близо се намира язовир „Йовковци”, а ако предпочитате туристическите походи може да поемете по някоя от живописните еко-пътеки. Ще откриете отлични условия за зимни спортове, гъбарство, пикник, разходка с велосипеди.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.