Къща „Захир“

Телефон:
0883313153,

0886 313193


 

И-мейл: 
petarnikolov82@abv.bg

Адрес:
с.Блъсковци №30

GPS координати:

Къща за гости „Захир“ се намира в китното балканско селце Блъсковци – само на 4 км. от град Елена и на 2 км. от един от най-големите язовири в България – язовир Йовковци.

Къща за гости Захир е напълно самостоятелна и е с капацитет 10 човека и максимален брой гости до 12 човека. Къщата се състои от две спални с по едно двойно и едно единично легло и една спалня с две легла тип Приста. Всяка стая е оборудвана с телевизор и сателитна телевизия, Wi-Fi в цялата къща. В просторната дневна, която предлагаме има два малки разтегателни дивана, които при нужда могат да се ползват от нашите гости за сън. Кухненският бокс е напълно оборудван с хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, кафе машина, пасатор, миксер и всякакъв вид посуда, за да си приготвите вкусна домашна храна.
Механата ни е оборудвана с кухненски бокс и всякакъв вид посуда. За допълнителен комфорт разполага и с голяма камина.
За най-малките ни гости създадохме стая за забавление, която разполага с много играчки пособия за рисуване и много развлекателни игри.
Къщата разполага с две бани и три санитарни възела.

За прохладните вечери на открито с весела компания, на нашите гости, предлагаме навес с барбекю. Помислили сме и за тези свои гости, които искат да изпият първо си кафе навън заедно с първите слънчеви лъчи, шепота на природата и песента на птичките или пък просто да почетат от своята любима книга.

Къщата разполага със сезонен басейн.