Къща „Виктория“

Телефон:
0897462431, 0887216949

И-мейл:
cvk73@abv.bg

Адрес:
с. Вълчевци

GPS координати:
42.943516; 25.823707

*Цена:
от 350лв.

Къща за гости “Виктория” се намира в прекрасното село Вълчовци, близо до град Елена. Уникално съчетание на красива природа, тишина и спокойствие – това ще откриете при нас! Множеството диви птички и катерички, обитаващи нашата горичка ще ви помогнат да релаксирате! Едно райско кътче, където вие и вашите деца и домашни любимци ще се чувствате комфортно!

Къщата е на два етажа, с капацитет 11 души, с възможност за настаняване на още 4 души. Разполага с три стаи и един апартамент, всяка със собствен санитарен възел. В първата стая има спалня, във втората – спалня и единично легло и третата е с три единични легла. Апартаментът се състои от две отделни стаи, като в едната има спалня и единично легло, а в другата мека мебел. На етажа има обширна тераса, от която можете да се насладите на прекрасната природа! На първия етаж на разположение на гостите е битово обзаведена механа с модерно оборудвана кухня и голяма камина, където можете да развихрите кулинарните си фантазии.

Ако търсите тишина и спокойствие, тук ще попаднете на точното място. Къщата има голям двор и малка горичка, където децата ви могат да играят и тичат на воля. На 500 метра от къщата се намира язовир Йовковци, където можете да отидете за риба или просто да се разходите до там на чист въздух.

Заповядайте!

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.