Къща за гости „Стояновата къща“

Телефон:

0888546543

 
Адрес:
Елена, ул. Синджирци 5

GPS координати:

„Стояновата къща“ в град Елена разполага с леглова база от 7 места. Намира се в спокойна и тиха улица в началото на китното градче Елена. Къщата е напълно реновирана през 2018 и е оборудвана с всичко необходимо за Вашия престой.

Разполага със санитарен възел, 3 двойни стаи, от които една с едно двойно легло, а останалите две с по две единични. На Ваше разположение е и напълно оборудвана кухня, както и трапезария за около 10 души. Къщата разполага с барбекю и джакузи. Ползването на джакузи през летния сезон е включено в цената.

В „Стояновата къща“ имате възможността да се насладите на спокойствието на Еленския Балкан без да се отдалечавате от града. Само на 5 минути разстояние с автомобил може да откриете множество супермаркети, магазини, механи, музеи и други от над 140 възрожденски паметници на културата. Районът разполага с множество еко пътеки, където може да се разходите сред живописната природа към Марков Камък, Христовски Водопад, Раюв Камък и др. В близост до град Елена се намира и язовир Йовковци, един от най-големите язовири в България, зарибен с над 10 вида риби.