Къща за гости „Идилия“

Телефон:
0878855469

И-мейл:
b.shalaverova@abv.bg

Адрес:
град Елена, ул. „Боевци“ 2 (Малешковци)

GPS координати:
42,928805; 25,845461

*Цена:
от 100лв. до 150лв.

Къща „Идилия“ се намира на 3 километра западно от град Елена, в посока язовир Йовковци. На вниманието на нашите гости предлагаме самостоятелна двуетажна къща. На първия етаж се намира просторна механа с камина, оборудвана кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храна, санитарен възел. Стаите за почивка са обособени на втория етаж. Освен спалните помещения, разполагаме и с дневна, където е оформен приятен кът за почивка, с диван, който при желание може да се ползва за нощувка. Това помещение е преходно и води до санитарен възел – баня и тоалетна.

Къщата съчетава възрожденски дух със съвременни удобства – телевизия, безжичен интернет, барбекю. През летните месеци предлагаме кътове за почивка и шезлонги, за да се насладите на истинска отмора и релакс. За пълноценния отдих допринася и обширният озеленен двор, съчетан с невероятен изглед към Балкана и връх Чумерна, подходящ за спортни занимания и игри на открито. Близостта на гората дава чудесна възможност да се насладите на красотата на Еленския Балкан, както и на свежия планински въздух и тишина. Изградени са екопътеки, които предоставят възможност за пешеходен туризъм. За любителите на историческите забележителности интерес представляват музеите в град Елена.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.