Къща за гости „Гнездото“

Телефон:
0886263543

И-мейл:
ilkatr@abv.bg

Адрес:
Долни Марян № 9

GPS координати:
42.942313; 25.948040

*Цена:
от 15лв. до 180лв.

Там някъде в Балкана, сред вековни гори и планински води на 10км от възрожденския град Елена и на 50км от средновековната столица Търново се намира къща „Гнездото“, в която умело се съчетават автентичната атмосфера на бита от миналия век с удобствата на съвремието. Това красиво място е подходящо за селски, еко и културен туризъм. Тук в свои води ще се чувства всеки, който обича природата, историята и още нещо…Предлагаме групови приключенски лагери за деца. Ако желаете да зарадвате децата си – подарете им една истинска ваканция, в която да са далеко от екраните на мултимедията, а играта и забавлението никога да не липсват. Обучението е необходимо на децата много по-малко от любовта и разбирането. Децата чувстват, дори когато не знаят. Тук разговаряме за всичко открито и заедно търсим отговори на въпроси, които вълнуват съвременните деца. Общуваме свободно. Да подариш свобода – това е да подариш любов. В условията на свобода, децата, както и възрастните, са щастливи и доброжелателни, а целта на живота е щастието…

Къщата разполага с 13 места за спане, 3 стаи с капацитет до 3-ма човека и една – за 4-ма,
На разположение са два санитарни възела, оборудвана механа, огнище за приготвяне на вкусен еленски бут, барбекю, детски кът и паркинг.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.