Къща „Галба“

Телефон:
0887953317

И-мейл:
skarabeivt@abv.bg

Адрес:
с. Бръчковци

GPS координати:
42.929923; 25.803807

Къща за гости „Галба“ се намира на 6 км от град Елена и на 35 км от град Велико Търново в махала Бръчковци. Разположена е на 300 м от брега на яз.“Йовковци“ сред тишината и спокойствието на величествената природа. Комфортът на стаите и вкусната храна са предпоставка за приятна почивка на цялото семейство.Чистият въздух в района благоприятства лечението на астма и белодробни болести.

Къщата разполага с осем двойни стаи, във всяка от които има разтегателно канапе с възможност за настаняване на две деца или един възрастен. Шест от стаите са с вана, във всяка има кабелна телевизия и Wi-Fi. Барбекюто е с капацитет 50 места, което позволява организиране на различни колективни мероприятия. Има и механа с камина, около която може да се сгреете в студените зимни дни. За доброто Ви настроение и пълноценна почивка, домакините Ви предлагат сами да изберете от меню с ястия приготвени по домашни рецепти или да опитате вкусните деликатеси приготвени на пещ по предварителна заявка. През горещите дни може да се разхладите във басейна.

Дворът е около 4-ри дек. озеленена площ, безопасно място за игри на децата. Гледката,която се разкрива пред погледа е незабравимо съчетание между планина, вода и гора. За любителите на риболова яз.“Йовковци“ предлага възможност за улов на шаран, сом, каракуда, бяла риба и др. За ловджиите фауната в района включва сърна, дива свиня, благороден елен, зайци, яребици и др. При наемане на цялата къща гостите имат възможност сами да приготвят храната си.

*Цена на човек за нощувка със закуска (ВВ) – 30 лв. Деца до 7 г. се настаняват безплатно. От 7 до 14 г. цена за нощувка – 15 лв.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.