Къща за гости „Чевермето“

Телефон:
0885560307

И-мейл:
vilachevermeto@abv.bg

Адрес:
с. Палици

GPS координати:
42.9192; 26.010394

*Цена:
от 12лв. до 200лв.

Вила “Чевермето” е идеалното място за семейни почивки и релаксация в близост до природата. Лятото тук ще ви зарадва с приятна свежест и зеленина, а зимата ще ви предложи отлични възможности за снежни забавления. Вила “Чевермето” се намира в очарователното старопланинско селце Палици, на 11 км южно от град Елена и разполага с всички необходими комуникации. По предварителна заявка за специални случаи можете да поръчате приготвянето на специалитет “крехки агнета на пещ”.

В близост до вила “Чевермето” се намира язовир Палици. Язовирът е зарибен с шаран, бяла риба и костур, което го прави подходящ за любителите на риболова. Язовир Палици предлага изключително добри условия за ваканционни почивки, къмпинг, пикници, разходки сред природата, водни спортове и слънчеви бани.

Вила “Чевермето” разполага с 16 места. Предлага на гостите си механа с камина, барбекю, пещ за печене, рибарник, открит басейн, самостоятелен паркинг и гарантирани емоции за децата!

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.