Къща „Раювски чифлик“

Телефон:
0878800637
Адрес:
с. Раювци

GPS координати:
42.930906; 25.744576 

*Цена:
от 70лв. до 400лв.

Еленският балкан става все по-привлекателен за отдих и прекарване на празничните и почивни дни. Ценителите на чистата природа, свежият въздух и спокойствието могат да го намерят в къща „Раювски чифлик“ село Раювци. Всичко това е на 17 километра от град Елена и на 30 километра от старопрестолният град Велико Търново. До къщата се стига изцяло по асфалтиран път.

Каквито и предпочитания да имате, къща „Раювски чифлик“ е място, което може да задоволи и най-взискателните и претенциозни туристи. „Раювски Чифлик“ е луксозно обзаведена къща, която е съобразена с вашите нужди, за да ви осигури желания уют и спокойствие. Тя предлага всички съвременни удобства, необходими за една приятна почивка. Къщата разполага с 6 стаи всяка със спалня, възможност за допълнителни легла, шест бани с тоалетни, уютна механа с камина, телевизор със сателитна цифрова телевизия. На разположение на гостите има съвременна и отлично оборудвана кухня за приготвяне на храна, хладилник, две готварски печки / на ток,газ и на дърва /, кафеварка, ледогенератор, партигрил, посуда и др.. Това е място, където ще прекарате чудесна и незабравима почивка.

Дворът с прекрасните цветни лехи на стопанката, ще ви омаят с аромат, разнообразие и цветове. През зимата пък омагьосва не само вълшебството на снежните балкански дебри, но и уютната топлина от сгряващия огън на камината. Къща „Раювски чифлик“ е любимо място на собствениците и това по всичко личи. В нея е вложено много любов и търпение за всяка малка подробност.

Красивата природа, чистият планински въздух и завладяващата тишина, заедно с ненатрапчивото присъствие на домакините, ще ви накарат да се почувствате желани и важни гости. Това е място, където ще прекарате чудесна и незабравима почивка.
Летните дни къщата е прохладна и приятна за отдих.

Къща „Раювски чифлик“ е любима и на всеки гост, който веднъж я е посетил и се е насладил на почивката си тук.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.