Гъбената ферма

Комбинативна фабрика за преработка на плодове, зеленчуци, гъби и билки от екологично чисти региони
Богато портфолио от БИО продукти

Събирането на продукцията, най-вече диворастящата, става чрез организирана беритба.
Част от продуктите:

  • диворастящи и култивирани плодове
  • диворастящи и култивирани гъби
  • диворастящи и култивирани зеленчуци
  • богато многообразие на билки от екологично чисти региони
  • ядки

   

Divus new generation fresh
Охладените сокове „Divus” съдържат свеж натурален сок, получен чрез студено пресоване на безкомпромисно подбрани плодове и зеленчуци.

„Divus” не е пастьоризиран, нито консервиран с каквито и да било консерванти.

„Divus”се произвежда по специфична технология при спазване на изключителна хигиена, което позволява съчетаването на уникалните вкусови качества на свеж сок със сравнително дълъг срок на съхранение – 60 дни при температура 1C. При съхранение в домашен хладилник при температура до 6 C, трайнoстта е най – малко 14 дни.

Тези характеристики се постигат с помощта на прецизен контрол на всеки етап от производствения процес:

– Внимателен избор на сортовете плодове и безкомпромисен входящ контрол на суровините.

– Съхранение при оптимални условия в прецизни хладилни камери с контрол на влажността и газовия състав на атмосферата.

– Производство в деня на доставката от ръчно инспектирани и идеално измити охладени плодове. Използват се само напълно здрави плодове без никакви повреди.

– „60 секунди от плода до бутилката“ – най – важното в производствения процес. От момента на настъргване на суровините до запечатване на готовата бутилка изминават не повече от 60 секунди.

– Подготовка за съхранение и дистрибуция чрез охлаждане до 0.8 C, с непрекъснато наблюдение спазването на температурния режим по веригата от склада на производителя до момента на продажба.

Знаете ли, че…?

Натуралните охладени сокове осигуряват необходимите хранителни елементи за всяка клетка на човешкия организъм във форма, позволяваща най- бързо и ефикасно усвояване.

„Divus” е подходящ за консумация от диабетици, тъй като съдържа само естествените захари на плода, от които е произведен. С мисъл за тях бе създадена серията „Low sugar”, която се произвежда от плодове с ниско захарно съдържание, обогатени с подправки като цейлонска канела, които освен вкус и аромат, прибавят благотворното си влияние върху нивото на кръвната захар.

„Divus” е подходящ за консумация от деца, като добавя в менюто им така необходимите за подрастващия организъм хранителни компоненти, които все по-трудно успяваме да набавим в забързаното ежедневие. Важно е да се отбележи, че с консумацията на естествени плодови сокове възпитаваме в децата си правилен хранителен режим, който ще им остане за цял живот.

„Divus” се препоръчва на активно спортуващите. Той им дава бързата енергия на съдържащите се в него прости плодови захари, възстановява електролитния баланс в организма след тежки тренировки, свързани с голяма загуба на минерални вещества и измита организма от отпадъчни вещества с метлата на пектина.

„Divus” с подправки е нова линия в нашето производство. Естествени подправки като звездовиден анасон, цейлонска канела и джинджифил, превръщат консумацията на съвършените в същнoстта си натурални сокове в неповторимо изживяване.

„Divus” с добавка на зеленчукови сокове е последната линия в нашето производство. Чрез подходящото комбиниране на плодови и зеленчукови сокове със синергично действие постигаме както изключително интересни вкусови качества, така и силен ефект върху тонуса, самочувствието и здравословното състояние.

Divus” е предпочитан от всеки, който търси естествена и вкусна напитка.

Производител:
„Комбинат горски свят“ ООД
гр. Елена, ул. „Трети март“ 5
e-mail: choice_natural@yahoo.com
facebook: Natural Choice Ltd
тел.: 0893 308 490