Езда

 

ЕКО ПАРК ЕЛЕНА

КОННА ЕЗДА в Еленския Балкан!

Каним ви да съпреживеем незабравими моменти с НАШИТЕ ЛЮБИМИ КОНЕ сред чистата природа на град Елена – район, известен със своето гостоприемство, кулинарни традиции, занаяти, богат с исторически и  природни забележителности, музеи, крепости и манастири!

В Конна база Елена предлагаме начално обучение по езда, семейни и детски ваканции с езда и изкуства, преходи с коне с различна продължителност и натоварване според Вашите умения и предпочитания!

ОБУЧЕНИЕТО ПО ЕЗДА включва: Първи стъпки в света на конете, контакти, взаимодействия и основи на общуването; Основи на ездата – придобиване на базисни умения и навици; Абонаментни карти за езда – специално създадена от нашите инструктори система за усвояване на умения в ездата;

ЦЕНА:
Групово обучение: 40 лв.на учебен час;
Индивидуално обучение: 60 лв.на учебен час;
Абонаментна карта: 180 лв.за 6 учебни часа в рамките на 1 месец;

КОННИТЕ ПРЕХОДИ са с различна продължителност и маршрути, съобразени с уменията и предпочитанията на ездачите;
ЦЕНА за конен преход на час /при повече от 3 часа продължителност/- 30 лв.;

СЕМЕЙНИ ВАКАНЦИИ с коне: Екипът ни създаде модулна програма с продължителност от 1 седмица, включваща: обучение по конна езда и преходи с коне, походи до природни и исторически забележителности, всекидневни занимания по изкуства и занаяти, спорт, езици, вечери на талантите и други забавления, сплотяващи семейството. Тук всеки може да покажете своите умения и таланти и да ги сподели с групата, разполагайки с пространството и свободата да избира кога и в какво да участва!

ЦЕНА:
Без настаняване, с включена храна и занимания – 870 лева;
С настаняване в къщите ни за гости, с включена храна и занимания – 885 лева;
Настаняване без участие в програмата: 414 лева;

ОЧАКВАЙТЕ: КОНСТЕЛАЦИИ С КОНЕ!

* Цената с настаняване включва настаняване в двойна, тройна, четворна стая или апартамент в къщите ни за гости “Йовчевата” и “Баба Дана” при пълен пансион /нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря/, ползване на спортни съоръжения, предпазна екипировка за езда, 6 часа обучение по езда, допълнителни 12 часа занимания по изкуства, занаяти, спорт, водачи, партита, работилнички и др.

* За допълнителна информация посетете страницише ни във Фейсбук!

Конната база се намира на ул. „Килъжевци“, на 3 км от центъра на град Елена, в посока гр. Сливен.
Заповядайте при нас, в света на конете!

Адрес:
град Елена, ул.”Килъжевци”, Еко Парк Елена – Конна База
Телефон: 0896682041
e-mail: elenahouse@mail.bg
GPS координати: 42.922618,25.91893
https://www.facebook.com/EcoparkElena/