„Бялата къща“

Телефон:
0896693173, 0896693169
Адрес:
село Мийковци

GPS координати:
42.848865; 25.945691 

*Цена:
от 350лв. до 420лв.

„Бялата къща“ се намира в село Мийковци, в подножието на Стара планина, на 13 км от град Елена и на 45 км от град Велико Търново. Разполага със 7 стаи с по 2 и 3 легла, голяма дневна, смарт телевизов, CD/MP3/IPOD уредба, безжичен интернет, навес с пещ и барбекю, външен басейн, батут, люлка и пързалка. Отопление през зимния сезон- локално парно. Къщата се наема и се ползва самостоятелно от една група. Дворът разкрива уникална гледка към Балкана, а през летния сезон може да се насладите на външния басейн, изграден в автентичен стил.

Село Мийковци е известно със своята красива природа и чист въздух. Край реката има изградени барбекюта, където можете да съчетаете плаж край чистите планински води с пикник и разходка в красивите букови гори. От село Мийковци започват няколко пешеходни маршрута, по-известните от които – обиколка край селото и към връх „Чумерна“. С предварителна уговорка можете да наемете и квалифицирани планински водачи, които да Ви покажат по-девствени природни кътчета.
Печене на агне на пещ – по заявка.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.