„Синабовите къщи

Телефон:
061582508, 0885786610

И-мейл:
info@badevtsi.com

Адрес:
с. Бадевци

GPS координати:
42.882525; 25.751437 

*Цена:
от 220лв. до 280лв.

Съхранили до голяма степен автентичния еленски стил „Синабовите къщи” е място за отмора и почивка, намиращ се в долната част на селото. Къщите „Василка”, „Стефани” и „Теодора”, прилежащ басейн със слънчеви батерии, няколко барбекюта, както и мултифункционално спортно игрище са част от проекта, разположен на около 9000 квадратни метра.

Къща „Стефани“ разполага с леглова база от 8 места, с прилежащ басейн със слънчеви батерии, няколко барбекюта, както и мултифункционално спортно игрище. Кухня от масивно дърво, напълно оборудвана, външна покрита барбекю зона, басейн с размери 13 на 4,4 метра и дълбочина 1,5 метра, на слънчеви батерии (26 – 31 С), централно отопление.

Къща „Теодора“, Елена разполага с леглова база от 8 места, с 3 спални (две с двойни и една единично легло), разтегателно двойно легло в трапезарията, възможност за походно легло. Напълно оборудвана кухня с фурна, керамичен плот, хладилник, микровълнова печка, кафе-машина, тостер, прибори за хранене, посуда, консумативи. Тераса с барбекю. Външна покрита барбекю зона с кухня, до 16 човека. Басейн на слънчеви батерии (26 – 31 С) – общ за всички къщи. Централно отопление и стационарен телефон.

Къща „Василка” е двуетажна къща. На първия етаж се намира студио 1 – 1 спалня за 2 човека (1 двойно легло) и сателитна телевизия. На втория етаж се намира студио 2 – разполага с 3 спални за 6 човека (3 двойни легла) и сателитна телевизия. На разположение са и кухня с фурна, керамичен плот, хладилник, микровълнова печка, кафе-машина, тостер, прибори за хранене, посуда, консумативи. Можете да използвате и трапезария има с телевизор със сателитна телевизия, DVD, маса за 6-8 човека, камина, разтегателно двойно легло, санитарен възел, външен басейн, лятна покрита барбекю зона с маса за 10-12 човека е на разположение за големи компании.

„Синабовите къщи” са идеално място за почивка през цялата година! Заповядайте!

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.