„Стефани“

Телефон:
0887818385, 0886844718

И-мейл: stefani@mail.bg

Адрес:
гр. Елена, ул. „П. Ю. Тодоров” №12

GPS координати:
42.928887; 25.881857

*Цена:
от 20лв. до 150лв.

Стаи за гости „Стефани” ви предлагат настаняване на нормални цени в компанията на приятна обстановка на няколко крачки от центъра на град Елена.

Къщата е на един етаж и разполага с три двойни спални, кухня, всекидневна и баня с тоалетна. Максималният капацитет е 11 гости, като за целта има и разгъваеми дивани, разположени в стаите и всекидневната. Стаите са свежо обзаведени с нови мебели и подредени с цел повече свободно място за посетителите. Всички те разполагат с телевизия, дифузно осветление, гардероб и други аксесоари. Кухнята е обзаведена с всички необходими домакински уреди и прибори. Също така можете да поръчате храна (закуска, обяд или вечеря).

Отвън къщата има красива градина с много рози, плодови дръвчета, лози, цветя и декорация. В задната част на къщата има барбекю и малък басейн. Тихо и спокойно е, няма голям трафик, прах и шум както при големите градове.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.