Снек-бар „Крисбо“

Телефон:
0888603839

И-мейл:
krisbo2009@abv.bg

Адрес:
с. Донковци

GPS координати:
42.920495; 25.800726

Комплексът разполага с ресторант- веранда с капацитет 60 места. Интериорът е в старинен стил, съхранил в себе си духът на миналото в съчетание с духа на 21 век . Имате шанс да се докоснете до разнообразие от домашните ястия, които предлагат гостоприемните стопани.
Тук ще Ви нагостим с традиционни за Еленския край специалитети – ароматна гъбена чорба от манатарки, боб в гърне, крехко агнешко печено, дивеч в гърне, дивечови кюфтенца на скара, домашен бут по Еленски, домашно сирене и кашкавал, дъхав балкански мед, а желаещите да се хранят здравословно също няма да бъдат разочаровани. Кулинарните вкусотии са най-разнообразни. Започвайки от предлаганите за закуска домашно приготвени баница, мекици, бухти и други вкусотии. Естествено какво са едни вкусни бухти или мекици без да бъдат гарнирани от домашни сладка: кайсии, ягоди, смокини.
Да не забравяме и здравословния пчелен мед от Еленския балкан. Можете да изпиете чаша домашно прясно мляко, а за почитателите на млечните изделия задължително трябва да опитат от домашното сирене, кашкавал и гюбек/пресен кашкавал/.
Не на последно място е и десертът. Освен стандартните сладки изкушения, единствено тук можете да опитате от домашния крем карамел, цедено биволско мляко с домашно сладко и редица други, които се приготвят в комплекса.
Любителите на риболова могат да се възползват от близостта на язовир Йовковци и да опитат късмета си. Ако слуката не им изневери, домакините ще приготвят улова според желанието на гостите.
През ловния сезон привържениците на най-мъжкия спорт могат да вземат участие в ловен излет със съдействието и вещото ръководство на професионален ловец.
Ресторантът работи от 8.30 до 22.30 часа. Консумацията на собствен алкохол и храна в ресторанта не се разрешават.
Уважаеми клиенти, след този час Ви умоляваме да пазите тишина, за да е пълноценна почивката на всички гости на хотела. Благодарим Ви предварително!