„Михаиловата къща“

Телефон:
0878881491

И-мейл:
marg.kirilova@mail.bg 

 

Адрес:
с. Буйновци

GPS координати:
42.869772; 25.894254

*Цена:
от 13 -20лв. до 250лв.

„Михаиловата къща“ е разположена в балканското село Буйновци, което се намира на 11 километра от град Елена. Селото е обградено от планински върхове с възможности за каране на ски, горски пътеки, реки и зелени поляни. Планинската природа е благоприятна за излети и отдих. При нужда домакините организират придвижването от Елена или от Велико Търново до къщата.
„Михаиловата къща“ разполага с леглова база от 10 места – тройна стая, стая за четирима и апартамент с една спалня. Спалните са с разтегателни дивани (единични и двойни). Всяка стая разполага със собствен санитарен възел и сателитна телевизия. Стаите се намират на втория етаж, който може да се наеме и целия самостоятелно. Персоналът е на ваше разположение по всяко време на денонощието, за да ви достави максимално удоволствие, емоции и почивка. Можете да ползвате паркинг, ресторант, екскурзовод, камина, кухня, хладилник, тераса, гараж, кафе машина, лятна градина. Семейната къща предлага уют, вкусна кухня ,със специалитети типични за еленския край) забавления, организирани разходки сред природата, ловен и риболовен туризъм и гъбарство.
Елате на почивка в балкана, елате на релакс, елате сред планинската природа, елате и открийте забавления!

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.