Къщи „Костови“

Телефон:
0887548889, 0878758729

И-мейл: 
anetakostova.64@abv.bg

Адрес:
с. Мийковци

GPS координати:

Къщи Костови се намират в живописното балканско село Мийковци, разположено само на 15 км южно от Елена – град, съхранил своя възрожденски дух.

В селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух, три бистри реки с техните естествени скалисти плажове, няколко еко пътеки, една от които е най-голяма и води до връх Чумерна.

Къщите са изключително подходящи за семейни, приятелски, почивки или празници сред природата, далеч от суматохата и напрежението на големия град.

В къща Костови 1 могат да се настанят максимално 16 човека в общо 5 стаи. Предимството е, че четири от стаите са обзаведени с двойно и единично легло, както и една стая със две двойни легла, което ги прави удобни за семейства с деца. Всяка стая има телевизор и цифрова, интернет.

Гостите ползват два санитарни възела. На разположение на гостите има кухня, оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна, механа. Голям озеленен двор с много цветя, люлка, хамак, басейн, барбекю с лятна кухня допълват общия уют и всички условия за Вашата пълноценна почивка или празник.

Къща Костови 2 се намира на три километра от първата къща. Капацитетът е 15-17 човека, настанени в общо 4 стаи и 1 тип апартамент.
На първия етаж са разположени една стая с двойно и единично легло, и една стая тип апартамент, която е с две помещения, в едно от които има двойно и единично легло, а в другото има диван, който може да се използва за спане от двама човека. Баня и тоалетна обща за етажа.
На втория етаж са разположени три стаи, обзаведени с двойно и единично легло, което ги прави удобни за семейства с деца. Баня и тоалетна обща за етажа. Всяка стая има телевизор с цифрова телевизия и интернет. Оборудвана кухня за приготвяне на храна, барбекю, баня и тоалетна.

Дворът е голям и озеленен със басейн, люлки и пързалка хамак. Изглед към връх Чумерна.