Къщи „Еленски рай“

Телефон:
0878282520

И-мейл:
stefankri@abv.bg

Адрес:
с. Шилковци

GPS координати:

Посрещаме Ви в новата модерна утопия, скрита в сърцето на Балкана!

В „Еленски рай“ ще усетите хармонията между непокътната от човешката ръка природа и свободата да поемете дълбоко въздух, защото тук той е здраве, сила, презареждане.

Ще добавим и модерни щрихи, за да получим образа на перфектното място за Вашата почивка.

Ще изпитате възхита в мига, в който тръгнете по красивите пътища към с. Шилковци, където се намира и нашата къща за гости, само на 300 метра от язовир Йовковци.

И идва моментът, в който достигате до „Еленски рай“! Тук ще бъдете само Вие и любимите Ви хора, защото сте отделени от останалите къщи в селото, което Ви гарантира мечтаното уединение.

На Ваше разположение са три къщи, всяка от които е създадена с акцент към малките детайли. Комбинацията от естествени материали – камък и дърво, следва изключително актуален тренд на обзавеждане, който съчетава традицията с модерното, в перфектно изпълнение.

Две от къщите разполагат с комфортна всекидневна с разтегателен диван, уютна спалня, както и самостоятелна баня и тоалетна.

Пред всяка от къщите има слънчева веранда, където да се насладите на сутрешното кафе.

Третата възможност за настаняване е етаж от къща с две уютни спални, всекидневна, самостоятелна баня и тоалетна.

В градината на „Еленски рай“ ще откриете бижуто на нашия комплекс – всесезонен комфортен лаундж. Обзаведен е с камина на водна риза, модерно оборудвана кухня и кът за хапване.

През летните месеци се превръща в открито пространство за споделени дни и вечери.

Дворът на „Еленски рай“ е обширен и е прекрасно място за детски игри.

Погрижили сме се да Ви осигурим и SPA зона за удоволствия, с джакузи и сауна.

Съвсем близо – на 30 км, е старопрестолния град Велико Търново, който ще Ви предложи многообразие от развлечения и възможности за културен туризъм. Град Елена е само на 8 км. и Ви дава прекрасна възможност за разходка.

Къща за гости „Еленски рай“ е в непосредствена близост до впечатляващия мемориален комплекс „Вълчан Войвода“ – притегателно място за туристи, което задължително трябва да посетите.