Къща за гости „Турлата“

Телефон:
0877791948
Адрес:
с. Мийковци

GPS координати:
42.847437; 25.94653

*Цена:
от 18лв. до 340лв.

Къщата разполага с две тройни стаи, две стаи със спалня, три двойни стаи и един апартамент. Общият капацитет е за 20 души. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, локално парно и сателитна телевизия, Wi-Fi интернет връзка. Стаите са слънчеви с южно изложение и с изглед към планината.

Къща „Турлата“ посреща първите си гости през 2007г. Целта на съграденото от нас е да достави момент безвремие на забързания съвременен човек, да споделим насладата си от даровете на Балкана и незабравими мигове с приятели и семейство. В градината има детски кът с люлки и пързалка, а през лятото и басейн за разхлада. Навесът е нашата гордост с уникалната пещ сътворена от ръцете на майстор с древен занаят. Механата е съчетана с кухненски бокс и камина, където гостите могат да си приготвят ястия, музикална уредба за предпочитаната музика и цифрова телевизия.

За нас ще е удоволствие да ви предоставим възможността да вкусите от традиционните мийковски гозби – агне на пещ, свински джолан в пещ, пиперки по мийковски, дърпана баница, мекици и много други. За нас собствениците, е важно гостите ни да се чувстват уютно в създадената обстановка на дома ни, градината, навеса със сламената пещ, слънчевата механа.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.