Къща „Семейство Стоянови“

Телефон:
0884889036

И-мейл:
maks386@abv.bg

Адрес:
гр. Елена, ул. „Майтанци“ № 10

GPS координати:
42.9292248; 25.8748157

*Цена:
от 160лв. до 200лв.

Ако искате да откриете истинското спокойствие на фона на старата, уютна българска къща, най–подходящото място за Вас е къщата за почивка в Майтанци. Селото е разположено недалеч от живописната Елена, само на 3 километра от града в посока към село Мийковци.
Домакините в Къща за гости на „Семейство Стоянови“ в Елена предлагат две стаи с по 2 легла и 2 самостоятелни стаи. Има по един санитарен възел на етаж. Предоставя се възможност за самостоятелно приготвяне на храна, както и пълен пансион. В двора на Къща за гости на „Семейство Стоянови“ гр. Елена има басейн, кът за отдих, барбекю, хамак и етнографски експонати.

Ние – любезните домакини осигурихме отлични удобства и приятна обстановка за една незабравима почивка.
За да се почувствате обновени и да забравите стреса и сивото ежедневие на големия град, ние предлагаме домашен уют и спокойна атмосфера, типична за една селска къща. Тук въздухът е кристално чист, а природата уникално красива.
Гостите ни имат на разположение битова механа, добре поддържан двор с лозница и закрито барбекю, което е любимо място на всички гости. На Ваше разположение са 2 камини – една в двора и една в къщата.
Тук при нас ще опитате и деликатесния – Еленски бут, приготвен по автентична рецепта.

Заповядайте при нас!

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.