Къща „Водопада“

Телефон:
0877791948

И-мейл: 
korcheva01@gmail.com

Адрес:
с. Мийковци

GPS координати:
42.84769, 25.93757

Къща за гости Водопада се намира в китното балканско село Мийковци, на 11 км от град Елена. Тихо и уютно място, на което е  гарантирана спокойна почивка!

Къщата предлага 20+2 места за настаняване, разпределени в 8 спални помещения със 8 прилежащи санитарни възела.

Простира се на два етажа, като на първия са ситуирани 2 двойни стаи, 2 тройни и хол с разтегателен диван за двама – всяка от тях със собствена баня. На втория етаж стаите са 2 двойни и 2 тройни, като към всяка от тях има санитарен възел и тераса.

Налични са телевизия, интернет, локално парно отопление, принадлежности за баня.

В обширния двор на къщата, в отделна постройка ще откриете собствена механа с оборудвана кухня с всички необходими удобства като посуда, печка, фурна, хладилник, съдомиялна и други. В двора също на разположение са барбекю и пещ, където желаещите могат да приготвят вкусни деликатеси за обяд или вечеря.

За пълноценната Ви ваканция ще допринесат вировете на река Мийковска, в които плува балканска мряна и кефал. Лятно време реката предоставя условия за къпане, а поляните край нея – възможности за летуване. Много са местата за еднодневни излети. По поляните има диворастящи плодове – горски ягоди, малини, къпини, гъби и изключително богато разнообразие от полезни билки. Създадени са туристически маршрути до вр. Чумерна, Бяла крава и близките манастири.

Заповядайте!