Къща „Дайора“

Телефон:
0885676700

И-мейл:
info@dayora-elena.com

Адрес:
гр. Елена, мест. „Чугорила“

GPS координати:

Къща за гости Дайора се намира в покрайнините на град Елена с чудесен изглед към Еленския Балкан и града в необезпокоявана атмосфера. До нея води асфалтов път от града, по който ще пристигнете. Къщата представлява красива нова сграда на два етажа и е построена в подножието на Еленския Балкан с огромен двор с басейн и барбекю. Сградата е обслужвана от домакин, който ще приеме вашата резервация, ще ви посрещне и настани. А за вашето чудесно настроение и почивка ще ви препоръчаме местните забележителности, атракции и природни дадености.

Къща за гости Дайора, намираща се в красивите покрайнини на гр. Елена, разполага с пет спални помещения, всяко от които е със собствен санитарен възел, като две от тях са обособени като апартамент. Напълно обзаведени и уютни, отговарящи и най-изискания вкус. В две от стаите има разтегателен фотьойл за малки деца. Във всяка стая има широкоекранен телевизор, кабелна телевизия, Wi-Fi и климатик. През зимния сезон къщата ще се отоплява с еко пелети, гарантиращи топлина и ниски емисии. Къщата за гости разполага с шест парко места, които са предназначени за всякакъв тип превозни средства.

Общото помещение се състои от просторен хол, столова и кухня и тоалетна. В кухнята на ваше разположение има хладилник, фурна, котлон и микровълнова. Напълно обзаведена с всички необходими домакински и кухненски посуди.

Къща за гости Дайора има просторен изглед към планината и разполага с двор от няколко декара. Наоколо няма други постройки и е много тихо и приятно. В двора на къщата има открит басейн с дълбочина 1.50 м. , а също и детски басейн, дълбок 0.5м. Край басейните са разположени, през летния сезон, шезлонги и чадъри за удобство на отседналите гости.

Също така на двора е изградено и барбекю, на което можете да си приготвите вкусна скара. Има и хладилна витрина, от която ви предлагаме студени безалкохолни напитки и няколко вида бира. За комфорта на своите гости предлагаме маси и столове в хола, както и навън за през летния сезон, а също и градинска люлка за романтика.