Къща „Бяла Магия“

Телефон:
0888780869

Уебсайт:
www.white-magic.hit.bg

Адрес:
с. Багалевци

GPS координати:
42.892198; 25.81212

Къща „Бяла Магия” се намира в село Багалевци, разположено в сърцето на Еленския балкан, на 8 километра от Елена. През селото лъкатуши река Веселина. Къщата е разположена на 50 метра от реката, в която се срещат черна мряна, речен кефал и пъстърва. Хълмовете около селото са обрасли в дъбови гори, примесени с габър, липа, ясен и други широколистни дървета. Обитавани са от дива свиня, лисица, заекът и сърната. Всички тези природни дадености създават добри предпоставки за лов, риболов и туризъм.

Къщата разполага с 5 двойни и 1 четворна стая с общо 14 легла с четири санитарни възела. На разположение на гостите е механа и кухненско оборудване за самостоятелно приготвяне на храна и детски кът.
През зимния сезон цената на една нощувка е 35 лева. При две и повече нощувки цената е 25 лева. При шест нощувки едната е безплатна.
През летния сезон една нощувка е 30 лева. Две и повече на 20 лева. При шест нощувки едната е безплатна.

Новогодишни празници – 30 лв. за нощувка.

Надяваме се, че времето което прекарате тук ще остане за вас един незабравим спомен.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.