Инж. Дилян Млъзев е отличен от Синдиката на българските учители с приза „Най-добър социален партньор-кмет”

   Еленският кмет инж. Дилян Млъзев е сред 13-те градоначалници, отличени от Синдиката на българските учители с приза „Най-добър социален партньор-кмет”. Наградите са връчени в петък вечерта на официална церемония в столичния парк-хотел „Москва” от президента на КНСБ Пламен Димитров и генералния директор на Европейския синдикален комитет по образование Мартин Ромер.

   Висока оценка на отличените кметове за тяхното социално партньорство, за редовно и качествено изпълнение на задълженията си към образователната система е дала и Янка Такева, председател на СБУ. Тя ги е посочила за пример на останалите кметове в регионите, които СБУ трябва да подкрепи и през 2015 г. на местните избори.

   Обективни причини възпрепятстваха инж. Млъзев да получи лично наградата. В четвъртък през нощта „сечените” скали в Еленския боаз „тръгнаха” отново и паднали камъни затвориха в петък пътя от В.Търново за Елена. Кметът бе на мястото през целия ден, почти до смрачаване, докато участъкът не бе обезопасен и разчистен за движение.

Източник: в-к "Борба"
Nagrada kmet