Състезание по джудо доведе 7 отбора в град Елена

IMG 6492  
  На 20-ти септември /събота/ в Актовата зала на СОУ „Иван Н. Момчилов” се проведе подготвителен турнир по джудо за деца и подрастващи за купата на Елена. В състезанието се включиха 65 участника от отбори на градовете Троян, Севлиево, Сливен, Велико Търново, Лясковец, Тополчане и Елена. Разделени в две възрастови групи на татамито се изявиха момчета и момичета на 7-те отбора.
   Състезанието се проведе с помощта на Община Елена и СК „Ипон – 87” гр. Елена. Патрон на изявата беше заместник кмета на общината г-н Йордан Димитров, който награди и поздрави призьорите: „Вие проведохте едно чудесно състезание, което е само една крачка към световния успех. Пожелавам Ви да бъдете здрави и все така упорити джудисти! Желая Ви много, много успехи!” Първо място в отборното класиране грабнаха състезателите от град Елена. На второ място остана отборът от град Сливен, а на трето отборът на град Троян. Индивидуални медали при момичетата и момчетата бяха раздадени на всички призьори.
   Отговорността да наградят победителите имаха треньорите и съдиите взели участие в турнира. Като домакин на изявата г-н Иван Мирянов, треньор на еленчани, поздрави всички участници и пожела успех в републиканския шампионат.