ПОКАНА

   Областният управител на област Велико Търново и община Елена имат удоволствието да поканят гражданите на публично събитие, което ще се проведе на 29 септември (петък) от 16 часа в залата на Общностен център в град Елена (сградата на бившата поликлиника).

    ПУБЛИЧНОТО СЪБИТИЕ, което ще отрие областният управител проф. д-р Любомира Попова,  е свързано с десетата годишнина от членството на страната ни в Европейския съюз  и обсъждане на приоритетите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз от 1 януари до 30 юни 2018 година. В тази връзка презентация ще направи нашата съгражданка Стелияна Златева, юрист по образование, амбициозна и образована, и добър пример как един млад човек може да използва  възможностите за образование, квалификация и специализация, които дава членството ни в голямото европейско семейство.

    В съпътстващата програма на събитието ще се представят с презентация, есета и рисунки ученици от СУ „Иван Момчилов“ и  Център за личностно развитие в Елена. Младият етнограф  Светослав Петров, експерт по културно-историческо наследство в община Елена, на живо и с думи ще пренесе участниците в чудния свят на народната носия.

 
   ЗАПОВЯДАЙТЕ!