Къща за гости “Еленска свежест“

Телефон:
0879693733, 0877574313

И-мейл:
petyriliev92@abv.bg

Адрес:
гр. Елена, ул. „Чучур” №18

GPS координати:
42.928557; 25.88309

Къща Еленска свежест, Елена разполага с леглова база от 7 места.

Къща за гости Еленска свежест се намира във възрожденското градче Елена, което привлича с уникално чистия си въздух и красивата природа. Тук може да си отдъхнете от напрежението на големия град, намерите спокойствие и преживеете незабравими моменти. Предимството на този имот е, че се намира близо до центъра на града, но е на спокойно място и човек забравя, че е в градска среда и има усещането, че е попаднал в малко китно селце.

Къща за гости Еленска свежест е с капацитет 7+1 легла за настаняване.
– Вторият етаж се състои от три просторни и светли стаи. Всички имат климатици и телевизия с интернет.
– Първата стая се състои от две единични легла и разполага със санитарен възел с баня и тоалетна на първия етаж .
– Втората стая се състои със спалня и също е със самостоятелен санитарен възел с баня и тоалетна.
– Третата стая се състои със спалня, единично легло и със самостоятелен санитарен възел с баня и тоалетна.
– Има допълнително легло, което може да се добави към всяка от стаите.

На първия етаж се намира трапезарията, която се състои от маса със столове, изградена камина, кухненско обзавеждане с необходимите електроуреди – хладилник, пералня, готварска печка, микровълнова печка, кафе машина, машина за чай и необходимите съдове.

Имотът разполага с лятна градина с голяма маса, мивка, барбекю и има голяма градина със зеленина, която създава селска идилия. Човек се чувства спокойно и има чувството, че се намира сред природата, където цари тишина и се чува чуруликането на птичките. За нас това е имот, който човек може да релаксира и да се зареди с нова енергия.

Къща за гости Еленска свежест се намира в близост до язовир Йовковци, където може да отидете на риболов и да се разходите сред красивата природа. Имате възможност да се разходите в близките горички и да си наберете гъби и горски плодове. Около града има много красиви кътчета, които можете да посетите.

*Цена на къщата:
Цена на цялата къща: 210 лв.
Двойна стая: 60 лв.Тройна стая : 90 лв.
За един човек: 40 лв.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.