„Агликините къщи“

Телефон:
0877878107
Адрес:
с. Хъневци

GPS координати:

*Цена:
от 40лв. до 60лв.

Еко селището е разположено на 6 км от културно – историческия град Елена, в полите на Стара планина, в живописна местност, наречена Хъневци.

Освен красивата река Мийковска, която предлага чудесни възможности за риболов и слънчеви бани, за любителите на туристическите походи в околностите има множество добре обозначени еко пътеки.

Комплексът разполага с 56 легла или 26 двойни стаи и 3 апартамента.
• Балкон с гледка към планината.
• Баня с душ кабина.
• Централно отопление.
• Луксозен текстил /спални комплекти от памук/сатен, кърпи и халати/.

В уютния СПА комплекс има зала за релакс, вградено в земята 6-местно джакузи, сауна и масажно помещение. В кафето към СПА зоната се предлагат и био напитки, които ще тонизират тялото и духа ви.

След като се насладите на прясно приготвените и екологично чисти гозби и си починете сред комфорта на сатенени завивки и планинска тишина, ще ви предложим организирана разходка с гид, който отлично познава местността.
Движението ще ви се отрази добре и ще отвори апетита ви за вкусната вечеря.
Можете да избирате дали да е на беседка под звездите, в уютния ресторант или механа.
Фитнесът, външният басейн и СПА центърът са също на ваше разположение.
Спортната площадка има унивесално предназначение. Подходяща е за тенис, футбол и др.
Фрешове, нектари и коктейли, приготвени от плодовете на дърветата около вас, ще освежат следобеда ви.

Комплексът е изключително удобен за провеждането на тиймбилдинг. Разполага с просторна конферентна зала, с гледка към планината. Осигурено е необходимото техническо оборудване за подобен род мероприятия.
Организират се и се провеждат под формата на “зелено училище” различни видове обучения за деца и младежи.
Идеално място е за йога курсове и други подобни занятия, за които са задължителни здравословен режим на хранене, чист въздух и почивка в извън градска среда.

Любезното гостоприемство в “Агликините къщи” е пословично, затова много често топлата им атмосфера е предпочетена пред градските шумни ресторанти и в тях много често се организират различни частни мероприятия.

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.