Бунгала „Лъки”

Телефон:
0879311989
Адрес:
с. Долни Марян

GPS координати:
42.938548; 25.951245

 

Гостоприемните домакини на Бунгала „Лъки” са се постарали да направят едно райско кътче за отдих и туризъм, изпълнено с уют, топлина, удобство и вкус, съчетани с девствена природа, чист планински въздух и завладяваща тишина. Място – където ще прекарате чудесна и незабравима почивка, а домакините ще ви накарат да се чувствате желани и важни гости.

Бунгала „Лъки“ се намират на 9 км от гр. Елена. Базата разполага с 6 къщички – тип бунгало всяка с по 3 легла и възможност за 1 допълнително, санитарен възел, кабелна тв, климатик и веранда. Комплексът има също ресторант, механа, външно барбекю, туристическа кухня, басейн, детска площадка, паркинг и волейболно игрище. Непосредствено до бунгалата тече река Бързица, която е подходяща за плаж и риболов.

Мястото е подходящо за групи, зелени училища, както и за семейства с деца. Налице е лесен достъп за инвалиди. Дворът е 5 дка голям и обезопасен с детски кът, стена за спортно катерене и волейболно игрище. Домакините предоставят велосипеди, федербал и хамак. Позволено е пребиваването на домашни любимци.