Златевата къща
Брой звезди:
Адрес:
Мирославци
GPS координати:
44.9000803
-116.096931
Уебсайт:
www.zlatevatakashta.com
И-мейл:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Брой легла
4
Телефони:
0885 248 402, 0888 518 994
Цена *
от лв.     до 160лв.
детски кът
спортна площадка
механа за самостоятелно ползване
кът за хранене на открито
храна по заявка
барбекю в обекта
телевизор в обща стая
баня/и на етажа
отопление на ток
камина
интернет в обекта
домашни любимци
отдава стаи в обекта
На 2 километра югозападно от центъра на град Елена се намира махала Мирославци. Тук можете да откриете една различна къща за гости. Тя е пасторална, с архитектурата на старите възрожденски къщи – с чардак, дървени стълбища и парапети. Златевата къща е сътворена изцяло от естествени материали – камък и дърво, обзаведена практично и удобно със запазен автентичен български дух.

Златевата къща за гости обещава на почиващите отмора и възстановяване като предлага уют и спокойствие далеч от градския шум и напрежение. Това е идеалната възможност да отседнете заедно с приятелите си в една различна обстановка, за да се насладите на спокойствие и домашен уют. Омагьосващата тишина на махала Мирославци ще ви предразположи да се отпуснете и наслаждавате на кристалния въздъх, чудната лятна зеленина и ослепителната белота през зимата.
* Туричестически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.