Къща "Рай"
Брой звезди:
Адрес:
с. Палици
GPS координати:
42.919113159179690
26.002403259277344
Уебсайт:
И-мейл:
Брой легла
8
Телефони:
0888256112
Цена *
от лв.     до лв.
външен басейн
детски кът
риболов
механа за самостоятелно ползване
кът за хранене на открито
барбекю в обекта
телевизор в обща стая
баня към всяка стая
отопление на ток
отопление на парно
камина
домашни любимци
лесен достъп за инвалиди
отдава целия обект под наем

Къща „Рай” се намира в село Палици, разположено на 12 км от град Елена. Гостите и разполагат с един апартамент, в който има една стая със спалня и една стая с две легла. На същия етаж има още две стаи със спални. Къщата разполага и с още 4 стаи със спални. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли.

   Общият капацитет на легловата база е 16. Къщата разполага с локално парно и камина, вътрешно и външно барбекю, сателитна телевизия, стереоуредба. Храната можете да си приготвите сами или по заявка. Кухненският бокс разполага с прибори за хранене и готвене за 16 души.

   С добра компания можете да прекарате приятни часове и в механата на къща „Рай с капацитет 8-16 места. Освен традиционните развлечения, които предлага района, близкият язовир е особено привлекателен за страстните рибари. За любителите на планинския туризъм прекрасната природа на региона предразполага към дълги и приятни разходки.

* Туричестически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.