„Арната къща“

Телефон:
0899373784

 

Адрес:
с. Яковци № 27

GPS координати:

Арната къща, Яковци разполага с леглова база от 12 места.

Арната къща се намира в китното и спокойно селце Яковци. То е на 4 км от старинния и живописен град Елена и на брега на язовир Йовковци. Язовирът предразполага за добър риболов, пикник и разходки по бреговете му. Къщата е разположена на най-високото място в селото и се разкрива прекрасна панорама към него. В селото има действащ хранителен магазин и малка, но уютна механа.

Къщата разполага с пет спални и една стая с две единични легла. На всеки етаж са разположени три стаи, баня и тоалетна. Намиращата се на крачки от къщата механа разполага с кухненски бокс, тоалетна и с панорамна зала с плъзгащи стъклени витрини. В двора пред механата се намират шест местно джакузи с озонотерапия и мотомасаж, басейн, който е с размери 8,20 х 4,20 х 1,20м. Около него има шезлонги с чадъри и външно барбекю. Пред къщата е разположен детски кът с люлки и въртележки.

Като комплимент от домакините, получавате безплатно кафе и минерална вода по време на целият си престой!

Ако обичате природата, тишината и спокойствието, заповядайте в Арната къща.

Цени:

* Къщата се отдава за минимум 2 нощувки, като цената е 350 лв на вечер. 

* За летният сезон 15 юни-15 септември, къщата се отдава за минимум 4 нощувки, като цената е 320лв на вечер 

*Цените не са валидни за Коледа, Нова година, Великден и официални празници.

 

* Туристически информационен център не носи отговорност за цените, които са посочени в сайта. За уточняване, промоции и оферти, молим да се свържете със собствениците на обектите за настаняване.