ПОКАНА

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА ВАКАНЦИЯ & СПА  

Покана към собствениците на места за настаняване, заведения за хранене и развлечения, занаятчии и производители

Юбилейното 40-то издание на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ще се проведе от 13 до 15 март 2024 г. в София, Интер Експо Център, под мотото „Завръщане към нормалното“.

Борсата дава възможност за ефективни и гъвкави форми на участие – демонстрация на новости и компетентност, обмен на актуална информация за тенденциите в туризма, установяване на ползотворни контакти и изграждане на перспективни партньорства. Изложението е съпътствано с богата конферентна програма, в която утвърдени експерти от различни сфери на туристическата индустрия споделят идеи и търсят решения по актуални теми и проблеми в сектора, а компании  представят новите си продукти.

Обичайно Общините подкрепят туристическия бизнес, като активно рекламират събития, забележителности, познати и не толкова познати региони, нови туристически маршрути, културни и исторически обекти, фестивали, местни храни и напитки, фолклор.

На щанд, разположен на 12 квадратни метра, в зала 3 на Интер Експо център – София, ще бъдат представени възможностите за туризъм, които община Елена предлага. В рамките на трите дни – от 13 до 15 март, активно ще бъде рекламиран туристическият потенциал на Общината – културно-историческото наследство, природни забележителности, традиции, занаяти, местни продукти, културен и спортен календар.

Община Елена кани всички собственици на категоризирани и регистрирани обекти (хотели, къщи за гости, заведения за хранене и развлечение, стаи за гости), производители и занаятчии да предоставят свои рекламни материали в срок до 8 март  (пeтък) в Общински туристически информационен център или стая 320  на общинската администрация.