ПОЗДРАВ

ПОЗДРАВ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И НОВА ГОДИНА ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ЕЛЕНА ИНЖ. ДИЛЯН МЛЪЗЕВ

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА,


Обръщам се към Вас в навечерието на очакваните с много радост и надежда коледни и новогодишни празници.

Отново е това време в годината, когато обичайно всеки прави своята равносметка за стореното. Успешните дела носят удовлетвореност, зареждат с оптимизъм и увереност, но и задължават да бъдем по-усърдни, всеотдайни и отдадени в ежедневието и в професионалните си ангажименти.

Рождество Христово е символ на надеждата за спасение, за опрощение, за милосърдие и подкрепа. На Бъдни вечер нека бъдем смирени в думите и в делата си, обградени от най-обичаните ни хора с вяра и вдъхновение в душите.

Нека най-съкровените ни желания, озарени от Коледния дух, се сбъднат, а във всяко семейство да има здраве, благополучие, късмет и щастие, а за най-малките нашите деца – празникът да бъде истински, вълнуващ и незабравим!

Да си пожелаем и през 2024 година щастливи преживявания с хората, които ценим, да сме заобиколени от доброта и топлина, да сме дарени с усмивки и любов.

Искрено вярвам, че Новата година ще донесе на всички ни здраве и повече оптимизъм, лични и професионални успехи, щастливи поводи за празнуване и радостни дни!

Нека Бог да благослови мечтите ви и да ги претвори в дните ви!

СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

инж. Дилян Млъзев
кмет на община Елена

Илюстрация: картина на Патрики Сандев „Бъдни вечер“