ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ

ОТБОРЪТ НА „ОВЦЕФЕРМА С. ЧАКАЛИ“ С ПЪРВО МЯСТО НА ЕСЕННИЯ ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ В ЕЛЕНА

Тази година спортните турнири по футбол на малки вратички и по волейбол – с техните пролетни и есенни издания, се възвърнаха със засилен интерес и голяма посещаемост от малките и по-големите любителите на спорта в общината.

На 21 и 22 октомври т.г. се проведе и Есенният общински турнир по волейбол в салона на Средно училище „Иван Момчилов“.

В него се включиха 5 отбора, които се съревноваваха на принципа „всеки срещу всеки“. В груповата фаза с най-много точки бе отборът на „Матрицата“. В него взеха участие и единствените две представителки на нежния пол – Антония Димиева и Михаела Катрафилова, показали отлична игра по време на турнира.

След изиграните срещи на последно място – 5-о, остана отборът на ВК „Борците“, на 4-то се класираха „Разбивачите на сънища“, а трети останаха „Слабаците“.

На големия финал в двубоя за 1-то място се изправиха отборите на „Матрицата“ и „Овцеферма с. Чакали“.

След равностойна, емоционална и оспорвана среща в неделния ден – отборът на „Овцеферма с. Чакали“ победи противника си „Матрицата“ с 3:0 гейма.

Всички отбори получиха грамоти от зам.-кмета г-жа Десислава Шопова, а за призьорите в надпреварата имаше и купи заедно с парични награди.

Професионалният съдия от гр. Горна Оряховица – г-н Йордан Ризов, бе арбитър на събитието, а турнирът протече със спортсменска игра на отборите.