ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО” 2023

Покана към собствениците на места за настаняване, заведения за хранене и развлечения, занаятчии и производители
39-то издание на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ще се проведе от 15 до 17 февруари 2023 г., в София, Интер експо център, под егидата на Министерството на туризма.
Борсата събира на едно място професионалисти и всички, които се интересуват от най-новите тенденции в туризма. Тази година изданието ще се фокусира върху възстановяване на доверието и завръщането на динамиката при новите бизнес възможности.
Събитието е водещо за туристическата индустрия в България. Тук се събира целият туристически пазар, разширява се мрежата от партньори и клиенти във всички сектори на бранша. Всички български региони презентират туристическия си продукт със собствен щанд или като изложители в представителния павилион на Министерство на туризма.
На щанд, разположен на 9 квадратни метра, в зала 2 на Интер Експо център – София, ще бъдат представени възможностите за туризъм, които община Елена предлага. В рамките на трите дни от 15 до 17 февруари активно ще бъде рекламиран туристическият потенциал на общината – културни и спортни събития, обекти на културно-историческото наследство, природни забележителности, традиции, занаяти, местни продукти.
Община Елена кани всички хотелиери, ресторантьори, производители и заинтересовани лица да популяризират своята дейност на международната туристическа борса в столицата.
Информационните и рекламните материали за участие в изложението могат да бъдат предоставени в стая 321 на общинска администрация Елена или на електронна поща: tt@elena.bg в срок до 10 февруари (пeтък) 2023 г.
Разчитаме на Вашето партньорство, за да представим община Eлена като добро място за почивка по всяко време на годината!