ШАМПИОНИ ПО ОРИЕНТИРАНЕ

СПОРТЕН КЛУБ „ЧУМЕРНА – 83 – ЕЛЕНА” СЪС ШАМПИОНИ ПО ОРИЕНТИРАНЕ

През изминалия уикенд се проведе Държавното първенство по ориентиране за деца и юноши 12 – 18 години и ветерани в град Русе. Оспорваната надпревара събра около 600 участници от цялата страна. Организаторите бяха подготвили бързи и динамични маршрути, които поставиха на изпитание уменията на състезателите за скоростно взимане на решения в гората и тяхната бързина на предвижване.

Всички състезатели на Спортния клуб по ориентиране „Чумерна-83-Елена“ с председател Тихомир Кузманов и треньор Йордан Кузманов се представиха достойно, а трима завоюваха и заслужени призови места.

Цветелина Стоянова защити миналогодишната шампионска титла и отново се класира първа при Ж12. на дълга дистанция. Красен Недялков стана държавен шампион на дълга и средна дистанция при М35. за 2022 г., а Марина Димитрова е вице държавен шампион на дълга и средна дистанция при Ж50. за 2022 г.

Състезателите на еленския клуб продължават с отличните си представяния през годината, а заслужените успехи са благодарение на положения труд и всеотдайността в тренировките.