НА ДОБЪР ЧАС

НА ДОБЪР ЧАС ПРЕЗ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,


СКЪПИ УЧЕНИЦИ,


В днешния празничен 15 септември първият звънец огласява училищните дворове в цялата страна, а радостните лица на малки и големи са в трепетно очакване на новата учебна година. Предстоят необикновени и неповторими мигове за всички Вас – деца, родители и учители.


Мили първокласници, запомнете този вълнуващ ден, в който прекрачвате прага на родното училище. Освен да получите знания и умения, ще се научите да бъдете отговорни и самостоятелни и ще имате много нови приятелства.


Уважаеми зрелостници, нека последната година от училищното Ви образование бъде успешна и ползотворна. Желая Ви спокойствие и увереност в предстоящите изпити и матури и късмет в осъществяването на бъдещите Ви цели.


Скъпи ученици, бъдете вдъхновени за успех и високи постижения. Нека стремежът към познание Ви съпътства винаги, а удовлетворението от постигнатите резултати Ви мотивира да бъдете по-добри.


Родители, бъдете пример и опора в трудните моменти за децата си, показвайте им стойностното и доброто в света около нас.


А на Вас, уважаеми учители, желая вдъхновение и неизчерпаема енергия, сили и всеотдайност в усилията Ви да дадете качествено образование, защото освен знания и умения, имате нелеката задача да подкрепяте младите хора в тяхното бъдещо развитие.


НА ДОБЪР ЧАС ПРЕЗ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!


инж. ДИЛЯН МЛЪЗЕВ

Кмет на община Елена