Къща за гости "Идилия"
CATEGORY:
ADDRESS
град Елена, ул. "Боевци" 2 (Малешковци)
GPSCOORD
42,928805
25,845461
WEBSITE
EMAIL
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ROOMS
7+2 Общо 9 места
PHONES
0878 855469
PRICE *
FROM 100LV     TO 150LV
fishing
taverna for group hire
outdoor eating place
BBQ
TV in main room
bathroom on floor
central heating
fireplace
internet
pets allowed
disabled access

   Къща „Идилия“ се намира на 3 километра западно от град Елена, в посока язовир Йовковци. На вниманието на нашите гости предлагаме самостоятелна двуетажна къща.

    На първия етаж се намира просторна механа с камина, оборудвана кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храна, санитарен възел.


   Стаите за почивка са обособени на втория етаж. Освен спалните помещения, разполагаме и с дневна, където е оформен приятен кът за почивка, с диван, който при желание може да се ползва за нощувка. Това помещение е преходно и води до санитарен възел - баня и тоалетна.

    Къщата съчетава възрожденски дух със съвременни удобства - телевизия, безжичен интернет, барбекю. През летните месеци предлагаме кътове за почивка и шезлонги, за да се насладите на истинска отмора и релакс.

    За пълноценния отдих допринася и обширният озеленен двор, съчетан с невероятен изглед към Балкана и връх Чумерна, подходящ за спорни занимания и игри на открито.

    Близостта на гората дава чудесна възможност да се насладите на красотата на Еленския Балкан, както и на свежия планински въздух и тишина. Изградени са екопътеки, които предоставят възможност за пешеходен туризъм. За любителите на историческите
забележителности интерес представляват музеите в град Елена.

* Tourist Information Center is not responsible for the prices that are listed on the site. For clarification, promotions and offers, please contact the owners of accommodation.