Вили "Шилковци"
CATEGORY:
ADDRESS
с. Шилковци
GPSCOORD
42.925116
25.776295
WEBSITE
EMAIL
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ROOMS
16
PHONES
0886 220 338
PRICE *
FROM 90 LV     TO 110 LV
kids creche
fishing
ski/ski piste
outdoor eating place
BBQ
TV in main room
bathroom on floor
electric heating
fireplace
internet
pets allowed

Вили "Стойчевци" и "Шилковци" са изключително примамлива оферта за почивката ви в Еленския балкан поради това, че местата, където са разположени са прецизно проучени и подбрани. За да предложат избор на туристите, те са разположени в различни райони.

   Тук ще намерите тишина и спокойствие, домашен уют с всички удобства за приятна ваканция. Истински зелен оазис на тишина и спокойствие в пазвите на Еленския балкан. Две от вилите се намират в село Шилковци на 10 километра от град Елена, две – в село Стойчевци на 4 километра от Елена в района на язовир Йовковци.

   Вилите в село Стойчевци са на място, което предлага уникални възможности за съчетаване на разходки сред природата, бране на гъби и билки, пикник и дори лов. За любителите на риболова язовир „Йовковци” предлага богат улов на шаран, толстолоб, каракуда.

   Всяка вила разполага с две спални със санитарен възел, уютен хол, напълно оборудван кухненски бокс. В просторния двор е обособено място, където гостите могат да паркират колите си по време на престоя. Ако наемете някоя от вилите не може да не изпробвате барбекюто в двора. Приятна компания, хубаво питие и някой от прочутите еленски деликатеси и ето, че през следващата почивка отново ви тегли насам.

   Само на 100 метра от брега на язовир Йовковци, на 380 метра надморска височина в село Шилковци са разположени другите две вили, които можете да наемете. И тук капацитетът е общо дванадесет легла. От панорамната тераса можете да се наслаждавате на красивата природа докато пиете сутрешното си кафе или се черпите с приятели.

Собствениците предлагат на своите гости напълно оборудвана с всички необходими удобства, съвременно обзаведена кухня, където имате възможност да приготвите храната си самостоятелно.

   Заповядайте!!!

* Tourist Information Center is not responsible for the prices that are listed on the site. For clarification, promotions and offers, please contact the owners of accommodation.