Стояновата Kъща
CATEGORY:
ADDRESS
гр. Елена, ул. Синджирци № 5
GPSCOORD

WEBSITE
EMAIL
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ROOMS
3 стаи, 6 легла
PHONES
0888546543
PRICE *
FROM 120LV     TO 180LV
outdoor eating place
TV in main room
bathroom on floor
central heating

Стояновата Къща се намира в спокойна и тиха улица в една от махалите на град Елена, наречена Синджирци. Къщата е напълно реновирана през 2018 и е оборудвана с всичко необходимо за вашият престой.

Разполага със санитарен възел, 3 двойни стаи от които една с едно двойно легло, а останалите две с по две единични. На Ваше разположение е и напълно оборудвана кухня, както и трапезария за около 10 души.

В Стояновата къща имате възможността да се насладите на спокойствието на Еленския Балкан без да се отдалечавате от града. Само на 10 минути разстояние можете да откриете  супермаркети, магазини, механи, музеи и възрожденски паметници на културата.

Района разполага с множество еко пътеки, където може да се разходите сред живописната природа към Марков Камък, Христовски Водопад, Раюв Камък и др. В близост до град Елена се намира и язовир Йовковци, един от най-големите язовири в България, зарибен с над 10 вида риби.

* Tourist Information Center is not responsible for the prices that are listed on the site. For clarification, promotions and offers, please contact the owners of accommodation.